Varmt välkommen Jennie!

Vi är stolta och tacksamma att kunna presentera Jennie Öberg som ny Regionchef, Norrbotten. Här får ni lära känna henne lite närmare.

 

 

Jennie har en bakgrund som längdskidåkare på elitnivå men har de senaste fyra åren jobbat som konsultchef och rekryteringskonsult på ett rekryterings och bemanningsföretag i Luleå.  Jennie är en nyfiken och glad 34-åring som är uppvuxen i Kalix och numera boende i Luleå tillsammans med sin blivande man David och deras två barn, Frans o Love. Fritiden spenderas till största delen med familjen och utöver barnen så läggs mest tid på träning samt renoveringsprojektet till hus.

Vad var det som lockade dig till WeSkill?

Jag har alltid gillat utmaningar och jag har varit nyfiken på just IT-branschen ett tag och när jag i kontakten med WeSkill fick mer inblick kring syftet med bolaget så blev jag direkt intresserad!

Kombinationen människorna som jobbar här, värderingarna WeSkill står för i kombination med de fantastiska förmåner vi erbjuder våra anställda kändes det som en ”perfect match” för mig. Jag vet också att de anställda är mycket nöjda och det känns så klart väldigt roligt då det är en stor del av varför WeSkill finns.

 

 

Hur ser du på möjligheterna framåt?

Jag tror vi har goda möjligheter att växa som företag, både med nya medarbetare och kunder. Vår strävan är ju att bli drömpartnern och det självklara valet för såväl IT-specialister och kunder, så jag ser framemot att vara med på resan och sprida det budskapet vidare.

 

Vi ser fram emot samarbetet!